ES-TORIC4503BK


kan levereras inom 7 dagar

72,90
Rabatter

Premium kaseteissamme on perusteellinen laadunvalvonta. Valmistuserästä satunnaisesti valituille kaseteille tehdään  kuljetusta simuloiva ravistus-, tärinä- ja pudotustesti. Tämän jälkeen kasetti koetulostetaan. Kasetti siirretään erilaiseen ilmankosteuteen viikoksi, jonka jälkeen tehdään uusi koetulostus. Vain jos kasetit läpäisevät tarkat laatukriteerit, vapautetaan tuotantoerä myyntiin Premium tasoisena. Heikomman testituloksen saanut erä myydään Economy tasoisena eli alemmassa laatu- ja hintaluokassa.

Tarvikekasettien laatu on parantunut huomattavasti viime vuosina, kuten esim. PcWorld, OmPC ja Tekniikan Maailma:n testit osoittavat. Alkuperäiskasetit eivät enää automaattisesti ole parempia, vaan tulokset vaihtelevat testaajasta ja tutkitusta värikasetista riippuen. Tekniikan Maailman testissä tulostuslaatu oli yhtä hyvä tarvikekasetilla kuin alkuperäisellä. PcWorld -lehden testissä tarvikekasettien tulostusmäärä oli suurempi kuin alkuperäisillä, mutta väritoisto, terävyys ja valonkestävyys oli parempi alkuperäisillä. Ruotsalaisen OmPC lehden testissä tarvikepatruunoiden tulostusjälki ja valonkestävyys taas oli tarvikeväreillä parempi kuin alkuperäisillä. Laadukas tarvikepatruuna on siis nykyään täysin varteenotettava vaihtoehto kalliille alkuperäiselle myös laadun osalta. Tarvikekasettien valmistajat eivät enää ole pieniä ”hikipajoja”, vaan kymmenien tuhansien työntekijöiden, satojen tuotekehittäjien ja tuhansien patenttien monikansallisia jättiyrityksiä. Tarvikekasettien valmistajat tekevät nykyään myös värikasetteja eräille maailman ”top 5” tulostinvalmistajille eli raja laitevalmistajien ja tarvikekasettien valmistajien välillä on jo hämärtynyt.

Miksi alkuperäiskasetti maksaa niin paljon enemmän kuin tarvikekasetti? Eroa ei selitä laatu vaan tulostinvalmistajan ansaintalogiikka. Laitevalmistaja ei tee merkittävää myyntikatetta tulostimilla, vaan kaseteilla.  Tulostimen valmistajan  alkuperäiskasetissa olevan värijauheen hinnaksi muodostuu helposti yli 1000 euroa/kilo. Nestemäisen väripatruunan musteen hinta on yleensä yli 5000 euroa litra. Nuo ovat aivan tähtitieteellisiä hintoja musteesta, eikä niille ole mitään todellisiin valmistuskustannuksiin perustuvaa syytä. Laitevalmistaja luottaa siihen, että negatiivinen viestintä ja epävarmuuden luominen tarvikekaseteista tulostimen ostajien suuntaan tehoaa. Riittävän moni tulostimen ostaja päätyy turhaan maksamaan hulppeaa hintaa alkuperäistuotteesta ”koska täytyyhän sen olla paljon parempi, koska se on niin kallis”. Samaan aikaan naapuri tulostaa 70% halvemmalla ja ihan samaa jälkeä.  Koska alkuperäiskasetit ovat niin kohtuuttoman kalliita, on tulostimeen sopivien tarvikekasettien valmistajilla tilaisuus tehdä erittäin laadukkaita kasetteja ja silti he voivat myydä tuotteet riittävällä  katteella. Kaseteilla on sekä valmistajien että variaine.fi verkkokaupan myöntämä takuu, jonka pituus ilmoitetaan aina tuotetiedoissa, joten kokeilun (olemattoman pieni) ”riski” ei ole asiakkaalla, vaan myyjällä. Käytännössä pahinta mitä asiakkaallemme voi tapahtua, on että vaihdamme viallisen kasetin tai kauppa puretaan ja saat rahat takaisin. Kasetit eivät käytännössä koskaan riko tulostinta, vaan ”vika” korjaantuu kasettia vaihtamalla. Tulostimen tarvikekasetin ostaminen suomalaisesta verkkokaupasta on myös turvallista. Mustekasettien tietosiruissa on eri mantereilla erilaiset versiot ja siksi esim. Kiinalaisesta verkkokaupasta ostettu mustekasetti ei yleensä toimi Suomesta ostetussa tulostimessa.

Tillbehör

Produkt OBS Status Pris
ES-TORIC4503C ES-TORIC4503C
106,00 €
ES-TORIC4503M ES-TORIC4503M
106,00 €
ES-TORIC4503Y ES-TORIC4503Y
106,00 €
Visa information om tillbehör

Vi rekommenderar också

ES-TORIC4503C
106,00
ES-TORIC4503M
106,00
ES-TORIC4503Y
106,00

Utforska även dessa kategorier: Ricoh_Aficio_MP_C4503, Ricoh_Aficio_MP_C5503, Ricoh_Aficio_MP_C6003