593-11018-TA


kan levereras inom 0-1 dagar

28,99
Rabatter

Laadukas DELL 593-11018 mustekasetti halvalla netistä

  • Seuraamme hintoja ja varmistamme, että Dell musteen hinta on aina halvin variaine.fi verkkokaupassa
  • Tarvikekasettimme on valmistettu patentteja kunnioittaen eli kyseessä ei ole laiton ”piraattituote”

Premium kaseteissamme on perusteellinen laadunvalvonta. Valmistuserästä satunnaisesti valituille kaseteille tehdään  kuljetusta simuloiva ravistus-, tärinä- ja pudotustesti. Tämän jälkeen kasetti koetulostetaan. Kasetti siirretään erilaiseen ilmankosteuteen viikoksi, jonka jälkeen tehdään uusi koetulostus. Vain jos kasetit läpäisevät tarkat laatukriteerit, vapautetaan tuotantoerä myyntiin Premium tasoisena. Heikomman testituloksen saanut erä myydään Economy tasoisena eli alemmassa laatu- ja hintaluokassa.

Säästä tulostuskuluissa jopa 27% vaihtamalla Fonttia!

Tiesitkö että voit myös helposti säästää tulostuskustannuksissa valitsemalla sopivan fontin eli kirjasintyypin? Yleisin oletusfontti on Ariel, mutta vaihtamalla oletukseksi Times New Roman, Calibri tai Century Gothic fontin väriä kuluu peräti 27% vähemmän. Säästät siis 27% tulostuskustannuksissa ja luontokin kiittää.

Tarvikekasettien laatu on parantunut huomattavasti viime vuosina, kuten esim. PcWorld, OmPC ja Tekniikan Maailma:n testit osoittavat. Alkuperäiskasetit eivät enää automaattisesti ole parempia, vaan tulokset vaihtelevat testaajasta ja tutkitusta värikasetista riippuen. Tekniikan Maailman testissä tarvikekasettien tulostuslaatu oli yhtä hyvä kuin alkuperäiselläkin. PcWorld -lehden testissä tarvikekasettien tulostusmäärä oli suurempi kuin alkuperäisillä, mutta väritoisto, terävyys ja valonkestävyys oli parempi alkuperäisillä. Ruotsalaisen OmPC lehden testissä tarvikepatruunoiden tulostusjälki ja valonkestävyys taas oli tarvikeväreillä parempi kuin alkuperäisillä. Laadukas tarvikepatruuna on siis nykyään täysin varteenotettava vaihtoehto kalliille alkuperäiselle myös laadun osalta. Tarvikekasettien valmistajat eivät enää ole pieniä ”hikipajoja”, vaan kymmenien tuhansien työntekijöiden, satojen tuotekehittäjien ja tuhansien patenttien monikansallisia jättiyrityksiä. Tarvikekasettien valmistajat tekevät nykyään myös värikasetteja eräille maailman ”top 5” tulostinvalmistajille eli raja laitevalmistajien ja tarvikekasettien valmistajien välillä on jo hämärtynyt.

Miksi alkuperäiskasetti maksaa niin paljon enemmän kuin tarvikevalmistajan tulostinmusteet? Vaikka alkuperäiskasetit ovat keskimäärin hitusen varmatoimisempia kuin tarvikekasetit, niin valtavaa hintaeroa ei selitä laatu vaan tulostinvalmistajan ansaintalogiikka. Laitevalmistajan  alkuperäiskasetissa värijauheen hinta on helposti yli 1000 euroa/kilo ja nestemäisen musteen hinta 5000 euroa litralta. Jokainen ymmärtää, että myyntikate otetaan nimenomaan värikaseteista. Koska alkuperäiskasetit ovat niin kohtuuttoman kalliita, on tulostimeen sopivien tarvikekasettien valmistajilla tilaisuus tehdä erittäin laadukkaita kasetteja ja silti he voivat myydä tuotteet riittävällä  katteella. Tarvikekaseteilla on sekä valmistajien että variaine.fi verkkokaupan myöntämä takuu, jonka pituus ilmoitetaan aina tuotetiedoissa, joten kokeilun (olemattoman pieni) ”riski” ei ole asiakkaalla, vaan myyjällä. Käytännössä pahinta mitä asiakkaallemme voi tapahtua, on että vaihdamme viallisen kasetin tai kauppa puretaan ja saat rahat takaisin. Kasetit eivät käytännössä koskaan riko tulostinta, vaan ”vika” korjaantuu kasettia vaihtamalla. Kannattaa myös muistaa, että vaikka Kiinasta on halpa ostaa monenlaisia asioita, niin tulostinmusteet kannattaa ostaa suomalaisesta verkkokaupasta ihan teknisestäkin syystä. Värikasettien tietosiruissa on eri mantereilla erilaiset versiot ja siksi esim. Kiinalaisesta verkkokaupasta ostettu mustekasetti ei yleensä toimi Suomesta ostetussa tulostimessa. Halvimmat musteet netissä löytyvät yleensä variaine.fi verkkokaupastamme ja olemmekin olleet hintavertailusivustojen ykkösnimi jo yli vuosikymmenen ajan.

Muistathan myös, että tulostusjälkeen vaikuttaa myös tulostuspaperi tai materiaali. Mikäli tulostat erikoispaperille, tarra-arkkiin tai kirjekuoreen valitse tulostimen asetuksista kyseinen ominaisuus. Esimerkiksi tarra-arkeissa on liimatausta ja tulostin säätää lämpötilan sopivaksi niiden tulostukseen.

Mihin voi toimittaa tyhjät mustekasetit?  Tyhjät värikasetit eivät tosiaan kuulu kaatopaikalle. Kodinkoneliikkeissä on tulostinmusteille omat keräyspisteet, joihin voit jättää tulostimen värikasetit veloituksetta. Halutessanne voitte myös lähettää kasetit meille perille toimitettuna, mutta emme vastaa postikuluista tai lunasta lähetyksiä.

Tillbehör

Produkt OBS Status Pris
593-11016-TA 593-11016-TA
33,49 €
593-11143-TA 593-11143-TA
47,49 €
593-11141-TA 593-11141-TA
47,49 €
Visa information om tillbehör

Kunder som köpte denna produkt köpte också

593-11019-TA
28,99
593-11021-TA
28,99
593-11016-TA
33,49

Utforska även dessa kategorier: DELL_1250C, DELL_1355CN, DELL_1350CNW, DELL_C1760, DELL_C1765