Tulostinten käyttöohjeet

Lataa tulostimen käyttöohjeet tästä

Oletko kadottanut tulostimesi käyttöohjeet? Ei hätää, me variaine.fi mustekasettien verkkokaupassa olemme etsineet sinulle valmistajien tukisivustoilta käyttöohjeiden lataussivujen linkit valmiiksi. Käyttöohjeiden lataaminen on tietenkin ilmaista.

Joskus tulee vastaan jokin ongelma tulostimen värikasetin tai rummun käytössä, johon ei löydy vastausta valmistajan käyttöohjeista. Tulostinvalmistaja ei esimerkiksi paljasta tulostinten huoltomiesten tiedossa olevia "salaisia" näppäinyhdistelmiä, joiden avulla voi esimekiksi nollata kasetin sivulaskurin eli voit jatkaa tulostamista vielä useita satoja sivuja, vaikka tulostin ilmoittaa mustekasetin olevan tyhjä. Laitevalmistaja haluaa tietenkin sinun ostavan uuden värikasetin mahdollisimman nopeasti. Lisäksi laitevalmistaja ei pyri aktiivisesti edistämään muiden valmistajien yhteensopivien tarvike- tai uusiokasettien käyttöä. Mikäli et siis löydä neuvoja käyttöohjeista, kannattaa tehdä kuten yleensäkin aika usein nykyään, eli katso Googlesta. Myös Youtube on oivallinen apuväline etenkin kun mietit miten kasetti tulostimeesi vaihdetaan tai miten toimia jos tulostin ei tunnista kasetin vaihtuneen (Brother tulostimissa sivulaskuri pitää silloin yleensä nollata).  Suomeksi Googlattavia epävirallsia ohjeita on valitettavasti merkittävästi vähemmän tarjolla eli englannin kielen välttävä taito on valitettavasti tässä asiassa aika ehdoton vaatimus. Parhaiten löydät tietoa kun käytät hakuterminä tulostimesi tarkkaa mallia ja lisää hakusanaksi englanniksi avainsanan tai kaksi ongelmasta. Esimerkiksi mikäli Brother tulostimesi ei tunnista uutta kasettia eli ilmoittaa värin olevan loppunut, vaikka juuri vaihdoit kasetin niin sivulaskuri pitää nollata. Googlaa silloin esimerkiksi "Brother DCP-7030 toner reset" niin apu löytyy englanniksi ja joskus myös ihan virallisesti laitevalmistajankin sivujen uumenista avautuu linkki.

Me täällä www.variaine.fi verkkokaupassa autamme ja neuvomme veloituksetta aina tarvittaessa kaikissa värikasettiemme tai myymiemme tulostinrumpujen asennukseen tai käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Mikäli siis et tiedä mikä värikasetti sopii tulostimeesi voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla,  reaaliaikaisen chatin välityksellä.

 

Tässä ovat kuitenkin ne viralliset käyttöohjeet. Lataa siis alla olevista linkeistä ilmaiseksi itsellesi uudet viralliset tulostimen käyttöohjeet:

 

HP tulostimien käyttöohjeet

BROTHER tulostimien käyttöohjeet

SAMSUNG tulostimien käyttöohjeet

CANON tulostimien käyttöohjeet

EPSON tulostimien käyttöohjeet

XEROX tulostimien käyttöohjeet 

LEXMARK tulostimien käyttöohjeet

OKI tulostimien käyttöohjeet

KONICA-MINOLTA tulostimien käyttöohjeet

KYOCERA tulostimien käyttöohjeet