HP musteet halvalla netistä

Alkuperäiset HP musteet vai edulliset tarvikemusteet?

Heti alkuun juonipaljastus; keskimäärin alkuperäiskaseteissa on vikoja harvemmin kuin tarvikekaseteissa. Kyse on pohjimmiltaan siitä, oletko valmis maksamaan 100-200% enemmän tulostamisesta vain siksi, että et ole aivan varma toimiiko ihan jokainen tarvikekasetti varmasti yhtä hyvin kuin alkuperäinen. HP alkuperäiskasetit ovat oikeasti erittäin laadukkaita ja toki me variaine.fi verkkokaupassa myymme niitä sinulle mielellämme. Toisaalta meillä on tarjota myös edullisempi vaihtoehto. Millaisesta ”riskistä” siis puhutaan tarvikekasettien laadun suhteen ja paljonko säästät, jos valitset tarvikekasetin? Lue tästä lisää niin kerromme tosiasioita puolueettomasti, sillä meille ei ole merkitystä ostatko meiltä HP alkuperäiskasetin vai vaihtoehtoisen valmistajan tarvikekasetin, kunhan olet itse tyytyväinen. Kerromme lopuksi vielä puolueettoman ja perustellun mielipiteemme siitä, minkä merkkisen tulostimen kannattaisi seuraavaksi ostaa.

Tarvikekaseteissamme reklamaatioita on 0,1-2% (1/1000 – 1/50 kasetista tulostustekniikasta riippuen). Mikäli siis käytät keskimäärin yhden tarvikekasettimme vuodessa, niin todennäköisesti et elämäsi aikana koskaan tule saamaan yhtään viallista kasettia!

Laadukkaiden tarvikekasettien ostaminen vaatii asiaan perehtymistä ja alan kokemusta. Me olemme harjoitelleet asiaa puolestasi jo vuodesta 1995 ja siksi pystymme tarjoamaan alan alhaisimmat reklamaatioprosentit. Moni yritys myy mustekasetteja netissä yhtenä tuoteryhmänä muiden joukossa ja heidän kykynsä ja motivaationsa valita parhaat mustekasetit ovat rajalliset. Netin ”sekatavarakaupan” tarvikemusteissa viallisia on helposti 3-20% ja siitä on peräisin myös tarvikekasettien sekalainen maine. Kiinalaisista verkkokaupoista ostettaessa ongelma korostuu, sillä värikasettien tietosirujen ohjelmistot ovat erilaiset kaikilla mantereilla, joten Kiinasta ostettu värikasetti harvoin toimii Suomessa. Ostaisinko siis itse tarvikemusteita? Sekatavarakaupasta en missään nimessä. Musteisiin ja värikasetteihin erikoistuneista Suomalaisista kaupoista ostaisin ilman muuta. Tulostustarvikealaan erikoistunut  ja kokenut sisäänostaja osaa valita parhaat valmistajat kustakin mallista ja toimivuustakuu tekee ostamisesta asiakkaalle riskitöntä.

 

Reklamaatioiden määrä riippuu tulostustekniikasta

Mustavalkolaserien kaseteissa reklamaatioita tulee 0,3-1% verran. Käytännössä siis mallista riippuen kerran sadasta kasetista tai kerran kolmessa sadassa kasetissa.  

Mustesuihkutulostimissa tulostusongelmia on meillä vain noin 0,1-0,2% verran eli 1/500 tai 1/1000 kasetissa. Tässä kannattaa kuitenkin huomioida, että emme patentti- ja laatusyistä juurikaan myy HP:n mustepatruunoita, joissa on yksi ns. kolmiväripatruuna ja musta patruuna. Tiedämme kokemuksesta, että niissä on kaikilla valmistajilla runsaasti vikoja ja suosittelemme niissä käyttämään alkuperäispatruunoita, vaikka se ikävä kyllä tulee kalliiksi.

Värilaserit ovat kaikkein haasteellisimpia. Menemättä teknisiin yksityiskohtiin, niin täytyy todeta, että mikäli värisävyjen pitää olla juuri samanlaisia kuin HP alkuperäiskaseteilla, niin paras pysyä HP alkuperäisissä tai mahdollisesti MSE-merkkisissä USA:ssa valmistetuissa kaseteissa. Mikäli värisävyn poikkeamat eivät ole ongelma, voit käyttää myös muun merkkisiä laadukkaita tarvikekasetteja. Valitettavasti häiritseviä eli reklamaation aiheuttavia tulostusvirheitä on värilasereissamme noin 2% verran. Pientä mallikohtaista vaihtelua on, mutta tuo 2% on keskiarvo. Värilaserien osalta älä missään tapauksessa osta tarvikevalmistajan kasetteja muilta kuin meiltä tai muilta värikasetteihin erikoistuneilta yrityksiltä. 

 

Mitä tehdä, jos kohdalle osuu viallinen kasetti?

Silloin sinun täytyy ilmoittaa asiasta meille ja saat uuden kasetin, hyvityksen tai rahat takaisin - myös mahdollisista palautuskuluista. Kun huono onni osuu kohdalle, niin onhan se ikävää - meille kaikille. Vastaamme kuitenkin tuotteistamme ja voit huoletta kokeilla tarvikekasettejamme. Kilpailijoidemme osalta kannattaa tarkistaa maksaako kauppa myös palautuskustannukset? Kotimaiselta kuulostavat, mutta silti ulkomaiset verkkokaupat eivät joudu noudattamaan Suomalaista kuluttajasuojaa ja veloittavat palautuskulut usein asiakkailta. Esimerkiksi halvathinnat.com myy tuotteet Hongkongista, mutta palautuskulut maksaa asiakas. Palautus maksaa yleensä enemmän kuin mustekasetti. Myös monessa muussa kotimaiselta kuulostavassa verkkokaupassa palvelu on vain Englanniksi ja vaikka palautusoikeus on, niin kulut maksaa asiakas. Kannattaa siis olla tarkkana.

 

Tunnettu vai edullinen musteiden verkkokauppa?

Verkkokauppamme variaine.fi on ollut jo vuodesta 2007 asti puolueettomien tuotevertailusivustojen kestovoittaja lähes jokaisessa myymässämme tarvikekasetissa. Olemme noin puolet edullisempi kuin televisiossa ja muutenkin näkyvästi mainostavat musteiden verkkokaupat, kuten Ruotsalainen Inkclub ja kotimaisempi Finink. Suuret mainoskustannukset on pakko siirtää tuotteiden hintoihin, joten tunnetuimmat kaupat (jotka tietenkin mainostavat itseään edulliseksi) ovat tosiasiassa kalleimpia. Kävin äsken vertaamassa suosituimman HP mustavalkolaserin kasetin (CE285A) hintaa heillä ja meillä. Sekä Inkclub, että Finink myyvät tarvikevalmistajan kasetteja tuplahintaan meihin verrattuna. Sekä Inkclub hinta ja Finink hinta on noin 48 euroa, kun sama kasetti 3-vuoden takuulla maksaa meillä noin 23 euroa. Inkclub myy Suomeen myös Ruotsista omistamansa Nordicink verkkokaupan kautta, mutta myös heillä kasetti maksaa 50% enemmän kuin meillä. Tämä HP CE285A tarvikekasetin hinta heillä vaihtelee 36-43 euron väillä valmistajasta riippuen eli jopa heidän halvin mallinsa on yli 50% meitä kalliimpi. Haastamme sinut vertailemaan, sillä hinta on tunnetuimmilla kilpailijoillamme tupla lähes järjestään, mutta ei tarvitse uskoa minun sanaani vaan vertaa itse – hämmästyt erosta. Me vain emme harrasta kallista tv-mainontaa, vaan pyrimme näkymään kohdistetusti ja ilmaiseksi netissä. Laadussa emme ole tinkineet - päinvastoin. Olemme maailman ja USA:n laadukkaimmaksi laserkasettimerkiksi valitun MSE tuotemerkin virallinen Suomen maahantuoja. Mustepatruunoissa tuomme maahan niin ikään omassa kategoriassaan parhaaksi palkitun valmistajan tuotteet. Meiltä saat todennäköisesti laadukkaammat yhteensopivat HP mustekasetit puolet halvemmalla kuin Finink tarvikemusteet tai Inkclub korvaavat värikasetit. Myymme kunnille, yrityksille ja yhdistyksille, sekä myös kuluttajille myös laskulle ilman erillistä tilinavausta. Menet vain verkkokauppaamme ja tilaat. Kaupassamme maksuvaihtoehtona myös kuntien ja yritysten nykyään suosima sähköinen verkkolaskutus.  Ostaminen meiltä on turvallista. Meillä on SSL-sertifikaatti eli olemme teknisesti turvallinen verkkokauppa. Olemme myös yksi Suomen suurimmista musteiden maahantuojista ja yritys on toiminut tulostustarvikkeiden parissa jo vuodesta 1995. Tervetuloa ostamaan laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan.

 

Paljonko säästää, kun ostaa HP musteet netistä?

HP mustesuihkutulostimen patruunoiden kohdalla puhutaan yleensä muutaman kymmenen euron säästöstä, mutta isommissa HP värilaserkaseteissa säästöt ovat yhden värisarjan osalta 100-700 euroa. HP mustavalkolaserien osalta säästöt liikkuvat yleensä 20-100 euron välillä per kasetti.

 

Minkä merkkisen tulostimen ostaisin ja miksi?

Lyhyt vastaus alkuun. Me emme myy tulostimia, mutta osta HP! Perustelut? Olemme myyneet värikasetteja vuodesta 1995 ja kuulemme asiakkaiden palautetta tulostimista ihan jokainen arkipäivä. Yleensä useita kertoja päivässä. HP on markkinajohtaja ja se toimii hyvin kaikkien yleisimpien ohjelmistojen ja tietokoneiden kanssa. Asennus on helppoa ja vikoja on tosi harvoin. Hinta ei aina ole halvin, mutta HP tarvikekasetteja tulee tähän maailman suurimpaan merkkiin tarjolle nopeasti, joten sinulla on mahdollisuus halutessasi säästää tulostuskuluissa jopa ensimmäisestä vaihtokasetista alkaen. HP alkuperäiskasetteja on yleensä myös it-tukkurien kautta hyvin saatavissa. Muilla merkeillä tukkurit pitävät pienempää varastoa kaseteista, koska mallikohtainen menekki on pienempää ja voit joutua odottamaan värikasetteja ajoittain jopa kuukausia, mikä voi olla ikävää etenkin jos kyseessä on ainoa tulostimesi. Mitä muuta huomioitavaa on kun valitset tulostinmerkkiä? Brother lasertulostimissa ei rumpu vaihdu värikasettien mukana, vaan se pitää ostaa erikseen, mikä kannattaa huomioida jos lasket tulostuskustannuksia. Mikäli et osta HP:tä, niin erot muiden merkkien välillä ovat pieniä eli ratkaisevinta on muu sopivuus tarpeisiisi. Samsungin televisioista itse tykkään, mutta värilasertulostimissa Samsung ei mielestäni ole parhaimmillaan eli niitä en itse ostaisi. Mustesuihkutulostinta ei kannata ostaa, mikäli tulostinta ei käytä viikoittain, sillä patruunoiden suuaukot kuivuvat jos niitä ei käytä ja väripatruunat menevät pilalle. Toisaalta mikäli tulostat valokuvia, on mustesuihkutulostin edelleen paras vaihtoehto kuvan laadun kannalta.